Welkom op de jobwebsite van vzw AZ Alma. Met deze site richten we ons op artsen, medewerkers of vrijwilligers, die zich aangesproken voelen om deel uit te maken van ons dynamisch team.
Bent u geïnteresseerd in een job in de zorgsector? Dan bent u hier aan het juiste adres. AZ Alma is steeds op zoek naar enthousiaste mensen voor verschillende departementen in het ziekenhuis.
 
Wij willen onze missie waar maken en een kwalitatief hoogwaardig zorgaanbod in onze regio aanbieden. Daarom hebben we competente en gemotiveerde werknemers nodig met heel uiteenlopende profielen: verpleegkundigen, medewerkers schoonmaak, administratieve medewerkers, apothekers, ICT’ers, medewerkers keuken, kinesitherapeuten, logopedisten, aankopers etc….
Wij zijn heel flexibel en bieden diverse functies aan op maat van jouw opleiding en competenties!
Is er momenteel geen openstaande vacature voor de functie waarnaar jij op zoek bent, aarzel niet om spontaan te solliciteren! Wij houden jouw gegevens minstens één jaar bij in een werfreserve en contacteren je spontaan indien er vacatures vacant worden waarvoor je in aanmerking komt.

Hoe solliciteren?
Je kan meteen online solliciteren via onze rekruteringstool. Jouw gegevens komen dan rechtstreeks bij ons terecht en je kan zo ook op de hoogte blijven van de status van jouw sollicitatie en jouw gegevens zelf aanpassen indien nodig.
 
Opgelet: indien u solliciteert vanaf een mobiel toestel (tablet of smartphone) zal u een app (of third party tool) moeten installeren die toelaat om documenten te uploaden vanaf uw mobiel toestel naar een webformulier/webpagina.

Hoe werkt deze jobsite?

Indien je graag onze openstaande vacatures wil bekijken, ga dan door naar de pagina van de vacatures.

Vind je geen vacature die beantwoordt aan jouw profiel? Klik dan hier om spontaan te solliciteren. Jouw gegevens worden dan geregistreerd in onze database.

Heb je al een login en wil je jouw persoonlijke gegevens updaten, ga naar de login pagina en vul jouw gebruikersnaam en paswoord in.

Gelieve javascript en cookies in te schakelen.