Vrijwilliger geriatrie

Bedrijf

Zorg met een hart

vzw AZ Alma, is een recent fusieziekenhuis gelokaliseerd in de regio Meetjesland. AZ Alma beschikt over 2 campussen, gelegen te Eeklo en Sijsele. Dagelijks staan meer dan 1250 medewerkers en meer dan 110 artsen in voor het verlenen van deskundige en gastvrije ‘zorg met een hart’, waarbij respect, vertrouwen en toegankelijkheid zeer hoog in het vaandel staan. In afwachting van het realiseren van een nieuw ziekenhuis gepland in 2017, werd de actuele infrastructuur geoptimaliseerd.

Patiëntencomfort

AZ Alma staat bekend om haar warme, vriendelijke en huiselijke sfeer. Dit familiale karakter wil AZ Alma niet alleen behouden, maar ook nog verder uitbreiden. Al onze renovatieprojecten staan dan ook in het teken van maximaal patiëntencomfort. Maar patiëntencomfort is méér dan enkel een warme en gezellige kamer. Het betekent ook kwaliteitsvolle dienstverlening en de geruststelling dat het ziekenhuis voortdurend investeert in de aller-modernste technologieën, waarbij het welzijn van de patiënt steeds voorop staat.

Maximaal zorgaanbod

AZ Alma heeft 451 erkende bedden, verspreid over 18 diensten. De voornaamste hospitalisatiediensten zijn chirurgie, geriatrie, pediatrie, materniteit, diagnose, sp neurologie, sp locomotoriek en intensieve zorgen. Daarnaast beschikt het ziekenhuis ook over meer dan 50 bedden in daghospitalisatie. Vanzelfsprekend zijn alle courante medische en paramedische specialismen aanwezig in het ziekenhuis.

Nieuwbouwziekenhuis

Binnen deze dynamische omgeving wordt ook hard aan de toekomst gedacht en gewerkt. Intussen is gestart met de bouw van een volledig nieuw ziekenhuis aan de Westrand van Eeklo. Een ambitieus project dat we graag samen met onze artsen en medewerkers, in functie van onze patiënt, willen realiseren.

Wil ook jij deel uitmaken van ons team?

Als snel evoluerend ziekenhuis is AZ Alma steeds op zoek naar gedreven en enthousiaste medewerkers en vrijwilligers, die zich dagelijks willen inzetten voor onze patiënten.

Functiebeschrijving

 • Hulp bij de maaltijden, hulp bij de koffieronde
 • Hulp bij de ergo-geriatrische activiteiten
 • Gezelschap voor de patiënten

Profiel

 • Geëngageerde personen!
 • Minimum 18 jaar
 • Zelfstandig kunnen werken na inloopperiode
 • Kunnen werken op vrijdagnamiddag

Wij bieden

 • Gevarieerde, zinvolle activiteiten
 • Sociale contacten in geëngageerd team
 • Dankbaarheid van de patiënten
 • Goede begeleiding vanuit coördinatoren vrijwilligerswerking
 • Halfjaarlijkse kans tot bijscholing Het betreft vrijwilligerswerk dus is er geen bezoldiging, wel worden bepaalde onkosten terugbetaald

Contact

Geïnteresseerd?

U kan je gegevens online inbrengen via dit systeem, waarna we je zullen contacteren. 

Je kan ook altijd telefonisch contact  opnemen met de coördinatoren vrijwilligerswerking nl. mevr. Elisabeth Vantorre, tel.050/72.84.95. voor campus sijsele of mevr. Christine Joos, tel. nr. 09/376.05.77. voor campus eeklo, of via mail: vrijwilligerswerking@azalma.be

 

Klik hier om te solliciteren! Verstuur de vacature naar een kennis!