Vrijwilliger (m/v)

Bedrijf

Zorg met een hart

vzw AZ Alma, is een fusieziekenhuis gelokaliseerd in de regio Meetjesland. Dagelijks staan meer dan 1290 medewerkers en meer dan 120 artsen in voor het verlenen van deskundige en gastvrije ‘zorg met een hart’, waarbij respect, vertrouwen en toegankelijkheid zeer hoog in het vaandel staan.

Patiëntencomfort

AZ Alma staat bekend om haar warme, vriendelijke en huiselijke sfeer. Dit familiale karakter wil AZ Alma niet alleen behouden, maar ook nog verder uitbreiden. Ons nieuwe ziekenhuis aan de Ringlaan in Eeklo staat dan ook volledig in het teken van maximaal patiëntencomfort. Maar patiëntencomfort is méér dan enkel een warme en gezellige kamer. Het betekent ook kwaliteitsvolle dienstverlening en de geruststelling dat het ziekenhuis voortdurend investeert in de aller-modernste technologieën, waarbij het welzijn van de patiënt steeds voorop staat.

Maximaal zorgaanbod

AZ Alma heeft 513 erkende bedden, verspreid over 18 diensten. De voornaamste hospitalisatiediensten zijn beweging, heelkunde, oncologie, zenuwstelstel, geriatrie, pediatrie, materniteit, sp neurologie, sp locomotoriek en intensieve zorgen. Daarnaast beschikt het ziekenhuis ook over meer dan 50 bedden in daghospitalisatie. Vanzelfsprekend zijn alle courante medische en paramedische specialismen aanwezig in het ziekenhuis.

 

Functiebeschrijving

Wij zijn nog steeds op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers om onze ploeg aan te vullen !

Profiel

  • Geëngageerde personen met een hart voor mensen!
  • Minimum 18 jaar
  • Zelfstandig kunnen werken na inloopperiode

Wij bieden

  • Opvolging van de coördinator vrijwilligerswerking
  • Bijscholingen
  • Het betreft vrijwilligerswerk, er is dus geen bezoldiging, wel worden bepaalde onkosten terugbetaald zoals de verplaatsingsonkosten

Contact

Geïnteresseerd?

Neem telefonisch contact op met mevr. Elisabeth Vantorre, coördinator vrijwilligerswerking, tel 09 310 14 95 of via mail naar vrijwilligerswerking@azalma.be om een datum af te spreken voor een verkennend gesprek.
 

Klik hier om te solliciteren! Verstuur de vacature naar een kennis!