Werfreserve administratief bediende A1/bachelor

Bedrijf

Zorg met een hart

vzw AZ Alma, is een recent fusieziekenhuis gelokaliseerd in de regio Meetjesland. AZ Alma beschikt over 2 campussen, gelegen te Eeklo en Sijsele. Dagelijks staan meer dan 1250 medewerkers en meer dan 110 artsen in voor het verlenen van deskundige en gastvrije ‘zorg met een hart’, waarbij respect, vertrouwen en toegankelijkheid zeer hoog in het vaandel staan. In afwachting van het realiseren van een nieuw ziekenhuis gepland in 2017, werd de actuele infrastructuur geoptimaliseerd.

Patiëntencomfort

AZ Alma staat bekend om haar warme, vriendelijke en huiselijke sfeer. Dit familiale karakter wil AZ Alma niet alleen behouden, maar ook nog verder uitbreiden. Al onze renovatieprojecten staan dan ook in het teken van maximaal patiëntencomfort. Maar patiëntencomfort is méér dan enkel een warme en gezellige kamer. Het betekent ook kwaliteitsvolle dienstverlening en de geruststelling dat het ziekenhuis voortdurend investeert in de aller-modernste technologieën, waarbij het welzijn van de patiënt steeds voorop staat.

Maximaal zorgaanbod

AZ Alma heeft 451 erkende bedden, verspreid over 18 diensten. De voornaamste hospitalisatiediensten zijn chirurgie, geriatrie, pediatrie, materniteit, diagnose, sp neurologie, sp locomotoriek en intensieve zorgen. Daarnaast beschikt het ziekenhuis ook over meer dan 50 bedden in daghospitalisatie. Vanzelfsprekend zijn alle courante medische en paramedische specialismen aanwezig in het ziekenhuis.

Nieuwbouwziekenhuis

Binnen deze dynamische omgeving wordt ook hard aan de toekomst gedacht en gewerkt. Binnenkort wordt gestart met de bouw van een volledig nieuw ziekenhuis aan de Westrand van Eeklo. Een ambitieus project dat we graag samen met onze artsen en medewerkers, in functie van onze patiënt, willen realiseren.

Wil ook jij deel uitmaken van ons team?

Als snel evoluerend ziekenhuis is AZ Alma steeds op zoek naar gedreven en enthousiaste medewerkers, die zich dagelijks willen inzetten voor onze patiënten. In ons ziekenhuis kan je onder andere genieten van een door de werkgever betaalde hospitalisatieverzekering, een salaris volgens de ziekenhuisbarema’s, een contract van onbepaalde duur, extralegale voordelen, een bespreekbare jobtime, overname van uw anciënniteit en bovenal een inspirerende werkomgeving. Er zijn in ons ziekenhuis ruime leer- en opleidingsmogelijkheden en er is een aangepaste begeleiding voor startende werknemers. Ook aan informele bijeenkomsten is er geen gebrek. Zo is er de jaarlijks gesmaakte ziekenhuisquiz, de nieuwjaarsreceptie, het personeelsfeest, het sinterklaasfeest en nog vele andere activiteiten die door onze vriendenkring worden georganiseerd.
 

Functiebeschrijving

Wij leggen een werfreserve aan met het oog op invulling van toekomstige vacatures.

Als u hiervoor solliciteert, dan worden uw gegevens bewaard in onze database, en als er een vacature vrijkomt waarvoor u in aanmerking komt, zullen wij met u zeker contacteren !

Wij schakelen administratief bedienden in op verschillende diensten in het ziekenhuis, zoals het onthaal, de personeelsdienst, ...

Profiel

- U behaalde een bachelor diploma (vroegere A1)
- U heeft relevante ervaring

Wij bieden


• Tewerkstelling in campus sijsele of in campus eeklo
• Een uitdagende job in een ziekenhuis in volle expansie
• Een dynamische werkomgeving
• Een boeiende en gevarieerde functie
• Een salaris volgens de ziekenhuisbarema’s
• Gratis hospitalisatieverzekering

Contact

Geïnteresseerd?

Gelieve uw sollicitatie online in te vullen.  Je gegevens worden dan rechtstreeks geregistreerd in onze database zodat we je kandidatuur verder kunnen opvolgen.

Kunt u niet digitaal solliciteren, richt dan uw sollicitatiebrief en CV naar vzw AZ Alma, t.a.v. Personeelsdienst, Moeie 18, 9900 Eeklo (voor beide campussen).

Voor vragen ivm de selectieprocedure kan u steeds terecht bij de personeelsdienst op het nummer 09/3760415.

Klik hier om te solliciteren! Verstuur de vacature naar een kennis!