Werfreserve weekendwerk verpleegkundige(n)

Bedrijf

Zorg met een hart

vzw AZ Alma, is een recent fusieziekenhuis gelokaliseerd in de regio Meetjesland. AZ Alma beschikt over 2 campussen, gelegen te Eeklo en Sijsele. Dagelijks staan meer dan 1250 medewerkers en meer dan 110 artsen in voor het verlenen van deskundige en gastvrije ‘zorg met een hart’, waarbij respect, vertrouwen en toegankelijkheid zeer hoog in het vaandel staan. In afwachting van het realiseren van een nieuw ziekenhuis gepland in 2017, werd de actuele infrastructuur geoptimaliseerd.

Patiëntencomfort

AZ Alma staat bekend om haar warme, vriendelijke en huiselijke sfeer. Dit familiale karakter wil AZ Alma niet alleen behouden, maar ook nog verder uitbreiden. Al onze renovatieprojecten staan dan ook in het teken van maximaal patiëntencomfort. Maar patiëntencomfort is méér dan enkel een warme en gezellige kamer. Het betekent ook kwaliteitsvolle dienstverlening en de geruststelling dat het ziekenhuis voortdurend investeert in de aller-modernste technologieën, waarbij het welzijn van de patiënt steeds voorop staat.

Maximaal zorgaanbod

AZ Alma heeft 451 erkende bedden, verspreid over 18 diensten. De voornaamste hospitalisatiediensten zijn chirurgie, geriatrie, pediatrie, materniteit, diagnose, sp neurologie, sp locomotoriek en intensieve zorgen. Daarnaast beschikt het ziekenhuis ook over meer dan 50 bedden in daghospitalisatie. Vanzelfsprekend zijn alle courante medische en paramedische specialismen aanwezig in het ziekenhuis.

Nieuwbouwziekenhuis

Binnen deze dynamische omgeving wordt ook hard aan de toekomst gedacht en gewerkt. Intussen is gestart met de bouw van een volledig nieuw ziekenhuis aan de Westrand van Eeklo. Een ambitieus project dat we graag samen met onze artsen en medewerkers, in functie van onze patiënt, willen realiseren.
 

Functiebeschrijving

Heb jij zin om je verworven kennis als verpleegkundige om te zetten in de praktijk, en als weekendwerker bij AZ ALMA te komen werken?

Aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog via deze site. 

Wij leggen een werfreserve aan met het oog op invulling van toekomstige vacatures.

Als u hiervoor solliciteert, dan worden uw gegevens bewaard in onze database, en als er een vacature vrijkomt waarvoor u in aanmerking komt, zullen wij u zeker contacteren ! 

Profiel

Je bent student(e) in de verpleegkundige, en zit min. in het 2e jaar

Wij bieden

  • Tof en leerrijk weekendwerk als verpleegkundige
  • De mogelijkheid om AZ Alma (beter) te leren kennen
  • Een volwaardige verloning volgens de ziekenhuisbarema’s aangevuld met een aantal extralegale voordelen zoals een fietsvergoeding,...
  • Tewerkstelling in campus sijsele en/of campus eeklo

Contact

Geïnteresseerd?

Solliciteer dan vandaag nog online via onze jobsite www.werkeninazalma.be.

Indien u niet digitaal kunt solliciteren, gelieve dan uw motivatiebrief & CV op te sturen naar:

vzw AZ Alma (campus eeklo)
t.a.v. de personeelsdienst
Moeie 18
9900 Eeklo

Voor bijkomende informatie kan je terecht bij de personeelsdienst, op het nummer 09/376 04 15.

Klik hier om te solliciteren! Verstuur de vacature naar een kennis!