Spontaan solliciteren als verpleegkundige - gegradueerd (A2)

Bedrijf

Zorg met een hart

vzw AZ Alma, is een fusieziekenhuis gelokaliseerd in de regio Meetjesland. Dagelijks staan meer dan 1290 medewerkers en meer dan 120 artsen in voor het verlenen van deskundige en gastvrije ‘zorg met een hart’, waarbij respect, vertrouwen en toegankelijkheid zeer hoog in het vaandel staan.

Patiëntencomfort

AZ Alma staat bekend om haar warme, vriendelijke en huiselijke sfeer. Dit familiale karakter wil AZ Alma niet alleen behouden, maar ook nog verder uitbreiden. Ons nieuwe ziekenhuis aan de Ringlaan in Eeklo staat dan ook volledig in het teken van maximaal patiëntencomfort. Maar patiëntencomfort is méér dan enkel een warme en gezellige kamer. Het betekent ook kwaliteitsvolle dienstverlening en de geruststelling dat het ziekenhuis voortdurend investeert in de aller-modernste technologieën, waarbij het welzijn van de patiënt steeds voorop staat.

Maximaal zorgaanbod

AZ Alma heeft 513 erkende bedden, verspreid over 18 diensten. De voornaamste hospitalisatiediensten zijn beweging, heelkunde, oncologie, zenuwstelstel, geriatrie, pediatrie, materniteit, sp neurologie, sp locomotoriek en intensieve zorgen. Daarnaast beschikt het ziekenhuis ook over meer dan 50 bedden in daghospitalisatie. Vanzelfsprekend zijn alle courante medische en paramedische specialismen aanwezig in het ziekenhuis.

Wil ook jij deel uitmaken van ons team?

Als nieuw modern ziekenhuis is AZ Alma steeds op zoek naar gedreven en enthousiaste medewerkers, die zich dagelijks willen inzetten voor onze patiënten. In ons ziekenhuis kan je onder andere genieten van:

 • een salaris volgens de ziekenhuisbarema’s, extralegale voordelen
 • een bespreekbare jobtime
 • overname van relevante anciënniteit
 • een door de werkgever betaalde hospitalisatieverzekering (onmiddellijke aansluiting bij contract van onbepaalde duur, aansluiting vanaf 6 maanden anciënniteit bij contracten van bepaalde duur of vervangingscontracten)
 • een inspirerende werkomgeving
 • ruime leer- en opleidingsmogelijkhedenaangepaste begeleiding voor startende werknemers

Functiebeschrijving

AZ Alma heeft 513 erkende bedden, verspreid over 18 diensten. De voornaamste hospitalisatiediensten zijn beweging, heelkunde, oncologie, zenuwstelstel, geriatrie, pediatrie, materniteit, sp neurologie, sp locomotoriek en intensieve zorgen. Daarnaast beschikt het ziekenhuis ook over meer dan 50 bedden in daghospitalisatie. Vanzelfsprekend zijn alle courante medische en paramedische specialismen aanwezig in het ziekenhuis. Je kan tewerkgesteld worden op één van deze diensten.

Profiel

Je beschikt over een diploma van gegradueerde in de verpleegkunde (A2).

Wij bieden

 • een uitdagende job in een ziekenhuis in volle expansie
 • een contract van onbepaalde duur
 • jobtime : bespreekbaar
 • een dynamische werkomgeving
 • een boeiende en gevarieerde functie
 • een salaris volgens de ziekenhuisbarema’s
 • gratis hospitalisatieverzekering

Contact

Geïnteresseerd?

Gelieve je sollicitatie online in te vullen via onze jobsite www.werkeninazalma.be. Je gegevens worden dan rechtstreeks geregistreerd in onze database zodat we je kandidatuur verder kunnen opvolgen.

Je sollicitatie zal zo snel mogelijk bekeken worden. Als je in aanmerking komt op basis van je CV en motivatiebrief, dan zal je zo snel mogelijk uitgenodigd worden voor een selectiegesprek.

Heb je vragen, contacteer de personeelsdienst op het tel. nr. 09 310 15 06.

Klik hier om te solliciteren! Verstuur de vacature naar een kennis!