INTERNE VACATURE - Clusterverantwoordelijken revalidatiecentrum (m/v)

Bedrijf

Zorg met een hart

vzw AZ Alma, is een fusieziekenhuis gelokaliseerd in de regio Meetjesland. Dagelijks staan meer dan 1290 medewerkers en meer dan 120 artsen in voor het verlenen van deskundige en gastvrije ‘zorg met een hart’, waarbij respect, vertrouwen en toegankelijkheid zeer hoog in het vaandel staan.

Patiëntencomfort

AZ Alma staat bekend om haar warme, vriendelijke en huiselijke sfeer. Dit familiale karakter wil AZ Alma niet alleen behouden, maar ook nog verder uitbreiden. Ons nieuwe ziekenhuis aan de Ringlaan in Eeklo staat dan ook volledig in het teken van maximaal patiëntencomfort. Maar patiëntencomfort is méér dan enkel een warme en gezellige kamer. Het betekent ook kwaliteitsvolle dienstverlening en de geruststelling dat het ziekenhuis voortdurend investeert in de aller-modernste technologieën, waarbij het welzijn van de patiënt steeds voorop staat.

Maximaal zorgaanbod

AZ Alma heeft 513 erkende bedden, verspreid over 18 diensten. De voornaamste hospitalisatiediensten zijn beweging, heelkunde, oncologie, zenuwstelstel, geriatrie, pediatrie, materniteit, sp neurologie, sp locomotoriek en intensieve zorgen. Daarnaast beschikt het ziekenhuis ook over meer dan 50 bedden in daghospitalisatie. Vanzelfsprekend zijn alle courante medische en paramedische specialismen aanwezig in het ziekenhuis.

Wil ook jij deel uitmaken van ons team?

Als nieuw modern ziekenhuis is AZ Alma steeds op zoek naar gedreven en enthousiaste medewerkers, die zich dagelijks willen inzetten voor onze patiënten. In ons ziekenhuis kan je onder andere genieten van:
 • een salaris volgens de ziekenhuisbarema’s, extralegale voordelen
 • een bespreekbare jobtime
 • overname van relevante anciënniteit
 • een door de werkgever betaalde hospitalisatieverzekering (onmiddellijke aansluiting bij contract van onbepaalde duur, aansluiting vanaf 6 maanden anciënniteit bij contracten van bepaalde duur of vervangingscontracten)
 • een inspirerende werkomgeving
 • ruime leer- en opleidingsmogelijkheden
 • aangepaste begeleiding voor startende werknemers

Functiebeschrijving

Momenteel kijken we uit naar 2 clusterverantwoordelijken voor het revalidatiecentrum (cluster I & II).
Voor een gedetailleerde functieomschrijving verwijzen we naar de functiekaart in bijlage.

 

Profiel

- deze vacature is een interne vacature, je kan enkel solliciteren als je momenteel in het ziekenhuis tewerkgesteld bent
- je bent bereid min. 80% te werken
- je bent PC-vaardig
- je bent in het bezit van het diploma bachelor in de kinesitherapie of master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie of het diploma bachelor of master in de ergotherapie
- je hebt min. 3 jaar werkervaring als therapeut, bij voorkeur aangevuld door leidinggevende ervaring

- het reeds hebben behaald of bereid zijn een opleiding te volgen inzake managementvaardigheden of kaderopleiding is een pluspunt
 

Wij bieden

 

 • jobtime : min. 80%
 • uurrooster : variabel
 • overname huidig contract, 1e jaar proef, mits positieve evaluaties om te zetten in onbepaalde duur als clusterverantwoordelijke
 • een uitdagende job met de nodige verantwoordelijkheid

Contact

Gelieve je sollicitatie online in te vullen via onze jobsite www.werkeninazalma.be, je gegevens worden dan rechtstreeks geregistreerd in onze databank zodat we jouw kandidatuur verder kunnen opvolgen.

De selectieprocedure ziet er als volgt uit : 

 • je kan solliciteren tot uiterlijk 18/10/2017
 • na het verstrijken van de reactietermijn worden de sollicitaties bekeken, als je in aanmerking komt op basis van het diploma, dan word je via mail uitgenodigd voor een selectiegesprek dat zal doorgaan op dinsdag 24/10/2017 in de namiddag (opgepast, check ook jouw SPAM (ongewenste) mail!)
 • in de week voorafgaand aan de gesprekken op 24/10 zal je uitgenodigd worden voor een online psychotechnische testing (Thalento), je krijgt daarvoor ten gepaste tijde een mailtje met de nodige login-gegevens

Voor jobinhoudelijke vragen i.v.m. deze functie, contacteer dr. Vanneuville, tel nr. 09 310 15 22 - intern : 101522 of mevr. Tine Ramon, diensthoofd revalidatiecentrum, tel nr. 09 310 10 32 - intern : 101032.

Voor vragen i.v.m. de selectieprocedure, contacteer de personeelsdienst, tel. nr. 09 310 11 24 of mail naar sollicitatie@azalma.be.

Bijlage
Klik hier om te solliciteren! Verstuur de vacature naar een kennis!