Projectmedewerker boekhouding en centrale aankoop (m/v)

Bedrijf

Zorg met een hart

vzw AZ Alma, is een fusieziekenhuis gelokaliseerd in de regio Meetjesland. Dagelijks staan meer dan 1290 medewerkers en meer dan 120 artsen in voor het verlenen van deskundige en gastvrije ‘zorg met een hart’, waarbij respect, vertrouwen en toegankelijkheid zeer hoog in het vaandel staan.

Patiëntencomfort

AZ Alma staat bekend om haar warme, vriendelijke en huiselijke sfeer. Dit familiale karakter wil AZ Alma niet alleen behouden, maar ook nog verder uitbreiden. Ons nieuwe ziekenhuis aan de Ringlaan in Eeklo staat dan ook volledig in het teken van maximaal patiëntencomfort. Maar patiëntencomfort is méér dan enkel een warme en gezellige kamer. Het betekent ook kwaliteitsvolle dienstverlening en de geruststelling dat het ziekenhuis voortdurend investeert in de aller-modernste technologieën, waarbij het welzijn van de patiënt steeds voorop staat.


Maximaal zorgaanbod

AZ Alma heeft 513 erkende bedden, verspreid over 18 diensten. De voornaamste hospitalisatiediensten zijn beweging, heelkunde, oncologie, zenuwstelstel, geriatrie, pediatrie, materniteit, sp neurologie, sp locomotoriek en intensieve zorgen. Daarnaast beschikt het ziekenhuis ook over meer dan 50 bedden in daghospitalisatie. Vanzelfsprekend zijn alle courante medische en paramedische specialismen aanwezig in het ziekenhuis


Wil ook jij deel uitmaken van ons team?

Als nieuw modern ziekenhuis is AZ Alma steeds op zoek naar gedreven en enthousiaste medewerkers, die zich dagelijks willen inzetten voor onze patiënten. In ons ziekenhuis kan je onder andere genieten van:
 • een salaris volgens de ziekenhuisbarema’s, extralegale voordelen
 • een bespreekbare jobtime
 • overname van uw relevante anciënniteit
 • een door de werkgever betaalde hospitalisatieverzekering en de mogelijkheid om gezinsleden tegen een voordelig groepstarief te laten aansluiten
 • voor voltijds werkenden: 25 dagen verlof + 13 recuperatiedagen per jaar
 • een inspirerende werkomgeving
 • ruime leer- en opleidingsmogelijkheden
 • een vlot bereikbare werkplek

Functiebeschrijving

Momenteel kijken wij uit naar een projectmedewerker boekhouding en centrale aankoop.
Een gedetailleerde functiebeschrijving vindt u in de functiekaart in bijlage.

Doel van de functie is het aansturen en implementeren van projecten ter optimalisatie van de interne processen en met het oog op de ontwikkeling van klantgerichte financiële rapportering.
 

Profiel

 • Je bezit een masterdiploma economie of TEW of handelsingenieur
 • Je kan vlot werken met een geïnformatiseerd boekhoudpakket (bij voorkeur SAP) en MS Office (Excel, Word, PowerPoint en Outlook)
 • Je hebt de nodige kennis in functie van datawarehouse (vb.  BO Business Objects) of bent bereid dit op korte termijn aan te leren

Wij bieden

 • contract van onbepaalde duur
 • jobtime : 75% of 80%
 • gratis hospitalisatieverzekering
 • tewerkstelling in het nieuwbouwziekenhuis aan de Ringlaan in Eeklo : vlot bereikbare locatie !
 • volledig nieuwe en dynamische werkomgeving!

Contact

Gelieve je sollicitatie online in te vullen via onze jobsite www.werkeninazalma.be. Je gegevens worden dan rechtstreeks geregistreerd in onze databank zodat we jouw kandidatuur verder kunnen opvolgen.

Je kan solliciteren tot uiterlijk 21 december 2017. Na het verstrijken van deze datum worden de sollicitaties bekeken en verwerkt.

Deze selectieprocedure omvat volgende stappen :

 • een gesprek met dhr. Jan Van Den Eynde, financieel directeur, Koen de Vreese, diensthoofd centrale aankoopdienst en boekhouding,  en Sofie Stevens, stafmedewerker HR & organisatie

De data van deze gesprekken worden binnenkort via deze jobsite nog bekendgemaakt.

Indien je in aanmerking komt op basis van je online sollicitatie, ontvang je later een concrete uitnodiging voor het eerste gesprek via mail. Opgelet! Check ook jouw SPAM-mail (ongewenste mail)!

Voor jobinhoudelijke vragen i.v.m. deze functie, contacteer dhr. Jan Van Den Eynde, financieel directeur, tel 09 310 14 39, gsm-nr. 0499 42 46 09.

Voor vragen i.v.m. de selectieprocedure, contacteer de personeelsdienst, tel. nr. 09 310 11 24 of mail naar sollicitatie@azalma.be

Bijlage
Klik hier om te solliciteren! Verstuur de vacature naar een kennis!